Elevskolen

Undervisning foregår grundet Covid-restriktioner på udendørsbanen. Vi er startet op igen 1. marts. VELKOMMEN TILBAGE
Egum Rideklubs elevskole består af 2 afdelinger. Miniridning og Juniorridning. Miniridning tilbydes til de helt små, og juniorridningen til de lidt større børn.
Ponyerne/Hestene i Egum Rideklub er velegnede til uddannelse af ryttere på alle niveauer, og derfor vil du sagtens kunne finde en hest eller pony, der matcher dine behov.

Hvis man har et ønske om at prøve at have sin ”egen” hest eller pony, vil der i Egum Rideklub være mulighed for at få halvpart i en af elevskolens ponyer / heste, såfremt der er en part  ledig.

Egum Rideklub er et hyggeligt sted, hvor fællesskab og sammenhold er noget, vi vægter højt i klubben.