Gymnastikspring

Springtræning for dig og din hest

Gymnastikspring

Om søndagen er der i Egum Rideklub gymnastikspring om formiddagen,hvor ALLE kan være med. Der vil derfor altid være øvelser med bomme og derudover varierer sværhedsgraden af banen. Gymnastikspring er god afveksling for vores heste og samtidig god træning af balance, kontrol og teknik. Man kan også deltage i gymnastikspring med henblik på senere at kunne ride springundervisning.

Gymnastikspring er IKKE undervisning, og det er derfor en god idé at have en hjælper/forælder med til at kunne justere spring. Dog vil der altid være en voksen til stede til at hjælpe med det tekniske.

Springningen foregår i hal 3 i tidsrummet 10-12, hvor ponyerne springer første time og hestene sidste time. Banen sættes op af ponyryttere kl. 09.45 og tages ned af hesteryttere senest kl. 12.00. Gymnastikspring foregår udelukkende i indendørssæsonen, hvilket betyder at der er ”lang sommerferie” så længe springene står udendørs. 

Aflysning kan forekomme i tilfælde af arrangementer heriblandt stævner, der afholdes i hal 3.

For spørgsmål eller forslag til baneskitser/øvelser kontakt:

Ansvarlig for Gymnastikspring

Telefon :