Juniorridning

Fra 7år og opefter

Juniorridning

Juniorridning henvender sig til børn i alderen 7-8 år og opefter. Undervisningen sker på niveauinddelte hold, så eleven hele tiden kan udvikle sig. Herudover afholder vi løbende ryttermærke-kurser, elevstævner og mange andre sjove arrangementer med fokus på både ridning og socialt samvær.

Vi tilbyder juniorridning fra mandag til fredag. Første hold starter kl. 16.00.

Undervisningen varrighed er 1 time. Undervisningen foregår hovedsageligt i hal 2, men kan også foregå i stalden og på udendørsbanen.

Vi starter undervisningen kl. “hel” og slutter kl. “kvart i” – hvorefter vi trækker alle heste i stalden og gør klar til det nye hold.

Når du er til juniorridning, skal du selv lære at tage vare på hestens pleje, og du skal selv lære at sadle hesten op. Efter timen skal du ligeledes ordne ponyen.

Som ny i klubben er der derfor mange ting, du skal have lært.

Der vil altid være nogen i stalden til at hjælpe dig – og vi ser meget gerne, at dine forældre hjælper til.

Merete Larsen

Daglig leder af Elevskolen/Underviser

Emilia Snoghøj Østermark

Anne-sofie Bøtker Jensen

p

Sikkerhed og ridning

I Egum Rideklub har sikkerhed højeste prioritet. Vores undervisning i elevskolen sikrer derfor, at du lærer, hvordan man omgås heste/ponyer på den mest sikre måde.

I Egum Rideklub skal ALLE ride med hjelm og alle – både børn og voksne – har et fælles ansvar for, at sikkerhedskravene overholdes.

Ring og bestil en gratis prøvetime på telefon XXXXXXX

Egum Rideklub
Gl. Egumvej 140